СВИТКАН


Марија е писател и таа оди во нејзината фамилијарна куќа во планините за да ја заврши својата нова книга. Темата на книгата е убиството на нејзината мајка, таа истражува како таа била убиена. Но набргу и се навраќаат ужасни моменти од минатото.