СОБА БРОЈ 16


Валентин (17) кој бил сексуално злоставуван од својот татко, го убил за да го прекине теророт. Како малолетен убиец, Валентин е во поправно училиште во кое ќе биде малтретиран, па за да се заштити себеси ќе мора да игра по правилата на директорот.