ПРИЈАТЕЛСКИ СОВЕТ ДО МЛАДИТЕ


Гласот од менито на барот што го слуша младиот Буковски го води во борбата против социјалните норми и правила, против неговата стопанка која го форсира да води љубов со нејзе во замена за кирија, позајмувачите на пари кои го чекаат во неговиот апартман и јадат пица, и проститутката која свири виолина во барот.