ЌЕ МУ СЕ ЈАВАМ НА ТАТКО ТИ


Филмот го следи средношколецот Дамјан кој го среќаваме претепан од страна на маалски врсници. По сознавање на околностите, мајка му на Дамјан е убедена дека проблемот нема цивилизирано решение. Таа му се јавува на својот поранешен сопруг да се справи со ситуацијата.