Кратки Документарци

ВУЛКАНОТ (13’30)

реж. Олександр Хоисан
програма: Кратки Документарци
Украина

СВЕТОТ НА ПАБОВИТЕ (7’05)

реж. Јаник Виедвалд
програма: Кратки Документарци
Германија

НЕ Е КАКО ШТО ИЗГЛЕДА (10’53)

реж. Милош Карбовник
програма: Кратки Документарци
Полска

ВЕНЕРА (4'33)

реж. Габи Баниа
програма: Кратки Документарци
Полска